nedelja, 28 aprila, 2024
DomaŠportFOTO: Izjemen uspeh namiznoteniških igralcev ŠD SU

FOTO: Izjemen uspeh namiznoteniških igralcev ŠD SU

Poročali smo o uspehih mladih namiznoteniških igralcev iz Novega mesta, ki so v Mengšu osvojili vrh državnega prvenstva. Še posebej so bili uspešni mladi iz ŠD SU Novo mesto.

Blestela je LANA SLATINŠEK, ki je osvojila naslov državne prvakinje v posamični konkurenci ter tudi naslov najboljše v ženskih dvojicah, skupaj s Tijo Kastelic iz NTK Krka. Odlično drugo mesto je v posamični konkurenci osvojila NEŽA GAZVODA, skupaj s sestro NEJO sta bili srebrni tudi pri ženskih dvojicah.

V kategoriji mlajših kadetov sta za ŠD SU nastopila še Luka Vujasin, ki se je, kljub temu, da je še letnik 2010, uvrstil od 17. do 32. mesta, ter Patrik Blaževič, ki se kljub dvema zmagama v skupinskem delu ni uvrstil v finalni del turnirja. Brata Omerzel tik pod vrhom

V nedeljo, 23. maja, pa je bilo v Mengšu še Državno prvenstvo za člane in članice do 21 let. Nov uspeh ŠD SU sta si priborila brata MITJA in JOŽKO OMERZEL, ki sta osvojila naslov državnih podprvakov v dvojicah, od njiju sta bila boljša le Aljaž Godec in Žiga Kristjan Žigon (NTK Fužinar Interdiskont). Brata Omerzel sta se v posamični konkurenci uvrstila od 5. do 8. mesta, Domen Zupančič pa ob 9. do 16. mesta.

(foto: ŠD SU)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča