sobota, 20 aprila, 2024
DomaŠportFOTO: Izredni črnomaljski Gladiatorji

FOTO: Izredni črnomaljski Gladiatorji

“Če rečem, da sem ponosen je FUULLL premalo”, je na FB zapisal trener Muaythai gym-a Gladiator iz Črnomlja.

V soboto 9. oktobra se je v Avstriskem mestu Weiz, odvilo odvil “WEIZ OPEN” odprto tekmovanje v številnih disciplinah borilnih veščin, katerega so se udeležili otroci in mladinci GLADIATOR GYM-a. V domovino se je 5 tekmovalcev vrnilo z 4 zlatimi in 2 srebrnimi odličji. Za vse tekmovalce je bil to prvi nastop po dveh letih odsotnosti z tekmovalnih prizorišč.

Najmlajša tekmovalka Lori Joževita je v disciplini rumble pokazala več iznajdljivosti, hitrosti in spretnosti in tako premagala, kar dva nasprotnika in tako prišla do več kot zasluženega zlatega odličja.

Za Aljo Khalil pa je to bil njen prvi nastop, saj je do zdaj le pridno trenirala v Gladiator Gymu v Črnomlju. Po vzponih in padcih skozi dvoboj, je na koncu pokazala več od nasprotnice in tako osvojila zlato odličje.

Sabina Balič se je borila v kar dveh kategorijah. Pokazala je dominantnost in odločnost, ki sta jo pripeljali do dveh zlatih odličij.

Sebastijan Zupanc je pokazal več kot odlično borbo, po besedah trenerja Petrita Izairija je nasprotnik zmagal samo zato, ker je bil domačin.

Žana Ilc je dominiral v vseh segmentih borbe, a tudi njemu se je pripetilo enako kot njegovemu klubskemu soborcu, nasproti mu je stal domačin in zmaga je odšla v domači kot.

Tako sta se Sebastijan in Žan v Črnomelj vrnila z srebrnim odličjem.

Njun izkušen trener Izairi Petrit, ki je hkrati tudi selektor otroške in mladinske reprezentance za tajski boks, je za javnost zapisal: “Ponosen sem na celo otroško in mladinsko odpravo, pokazali so vse kar smo se naučili: odločnost, spretnost, spoštovanje, skratka napredek v vseh segmentih. “ZMAGA NE POMENI SAMO STATI NA ZMAGOVALNI STOPNIČKI”

Foto in tekst: MUAYTHAI GYM GLADIATOR

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča