četrtek, 25 aprila, 2024
DomaLokalnoFOTO: KD Vodnjak v Prijedoru in sodelovanje z balinarji ŠRD Breza

FOTO: KD Vodnjak v Prijedoru in sodelovanje z balinarji ŠRD Breza

Kegljaško društvo Vodnjak je zadnji vikend v juliju obiskalo pobrateno mesto Prijedor v Bosni in Hercegovini. Obisk je promocija naše regije na področju športa v smislu športnih tekmovanj ter širjenja športa in kulturnih dejavnosti.

Mednarodno sodelovanje je potekalo s sofinanciranjem Mestne občine Novo mesto. Naši gostitelji so bili člani Kegljaškega kluba Rudar Prijedor, ki so nam uredili nastanitev in hrano ter z nami preživeli celoten vikend. V soboto smo se na kegljišču KK Rudar,pomerili na prijateljskem tekmovanju v kegljanju.

Kegljači KK Prijedor so poskrbeli za naše prijetno druženje in pestro dogajanje skozi celoten vikend. Kegljači in njihovi družinski člani so že potrdili jesenski obisk našega kegljišča Vodnjak in Novega mesta.

Kegljaško društvo Vodnjak daje vedno večji poudarek rekreacijski vadbi, ki je namenjena vsem starostnim skupinam, s ciljem ohranjanja zdravja, vitalnosti, dobrega počutja, druženja, tekmovanja in zabave.

Veliko skrbi posvečajo sodelovanju z različnimi društvi, ki so vedno dobrodošla na kegljišču Vodnjak Novo mesto. Športno rekreativno društvo Breza iz Straže je bilo že nekajkrat gost na kegljišču Vodnjak.

V ponedeljek 02.08.2021 pa je Športno rekreativno društvo Breza iz Straže povabilo KD Vodnjak na rekreacijsko druženje v Športni park Breza, kjer so v prijetnem okolju preživili čudovito športno popoldne.

Na balinarskih igriščih so se preizkusili v spretnosti balinanja. Čeprav so imeli nekateri balinarsko kroglo prvič v rokah so si bili enotni, da je balinaje lep šport, primeren za vse. S člani Športno rekreativnega društva Breza so si obljubili, da bodo medsebojno sodelovanje še poglobili. (KD Vodnjak)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča