petek, 26 aprila, 2024
DomaLokalnoFOTO: Ko ti sivino dneva polepšata Wolt in Pralina ;)

FOTO: Ko ti sivino dneva polepšata Wolt in Pralina ;)

Pred dnevi smo poročali, da je tudi od začetku novembra na območju Novega mesta prisotna priljubljena aplikacija za dostavo iz restavracij in trgovin WOLT. In današnji dan, ki je vsaj vremensko nekoliko zadržan, se je vsaj pri meni zjasnil z dostavo. Wolt mi je namreč dostavil vrhunske slaščice kavarne & slaščičarne Pralina. Hvala 🙂

Novomeščani bodo lahko zdaj naročili dostavo iz 16 restavracij in trgovin. Na aplikaciji Wolt, ki omogoča dostavo v 30 minutah, lahko uporabnik plača s spletno kartico in z gotovino. Poleg dostave burgerjev, pic, testenin, jedi z žara, smutijev in sladic, lahko uporabniki na Woltu naročijo tudi banane, kruh, pijačo in celo izdelke za nego telesa.

V svetu izredno priljubljena aplikacija, ki deluje v 23 državah sveta, v naslednjem tednu začenja obratovati v Novem mestu. Uporabniki bodo lahko na aplikaciji v realnem času spremljali, kje je njihovo naročilo in kdaj bo prispelo. Wolt odlikuje eden izmed najboljših dostavnih časov, saj od naročila do dostave v povprečju mine le 30 minut. Vse do 15. decembra pa bo Wolt v Novem mestu za vsa naročila omogočil brezplačno dostavo.

V Novem mestu je tako mogoče naročiti več kot 300 različnih jedi iz restavracij in več kot 100 izdelkov iz trgovine Žito Ločna in Žito Kruharna BTC. Na Woltu bo možno naročiti pri naslednjih ponudnikih: McDonald’s, Gostilnica Barba, Don Bobi, Gostilna in prenočišča Gedžo, slaščičarna Pralina, Bistro Marof, Rdeča Češnja, Žito Kruharna BTC, Žito Ločna, PIE Shop, Solatni Bar & Grill, Under The Moonlight Lounge & Bar, Kitajska restavracija Nanking Mačkovec, Do kosti, Bistro Lira in celo Cvetličarna Arkade. Tako lahko na Woltu uporabniki naročijo jedi za kosilo, živila iz trgovine, ali pa celo dostavo cvetja ob praznovanju. Ponudba se bo ves čas nadgrajevala in dopolnjevala.

Pri Woltu trenutno sodelujejo z več kot 700 aktivnimi tedenskimi dostavljavci v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Kopru in Celju. Njihovi modri heroji, ki skrbijo za nasmehe lačnih uporabnikov, imajo možnost fleksibilnega dela, kar tudi sami, poleg dobrega zaslužka, ocenjujejo za največjo prednost medsebojnega sodelovanja. Wolt v Novem mestu trenutno načrtuje širitev ekipe dostavljavcev in vse zainteresirane vabi k sodelovanju. Več na: https://wolt.com/sl/couriers.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča