FOTO: Super luna – modra, krvava in še mrk

0
168

Pred nami je super krvav in moder lunin mrk v znamenju leva, ki pa ga pri nas zaradi oblačnosti ne bomo videli. Zato pa sta pojav lepo videla naša prijatelja, Shelley in Franci, v Avstraliji. Poglejte fotografije.

Verjetno se sprašujete, zakaj neki toliko pridevnikov pri tokratni polni luni?

Super: Ker bo luna bližje Zemlji kot ponavadi. Tako vizualno kot tudi energetsko bo tokrat še posebej močna.

Krvava: “Krvava” luna se omenja takrat, ko imamo niz treh ali večih zaporednih popolnih luninih mrkov. Sicer ima izhaja iz tega, da mrk daje luni rdeč sijaj. Zadnja takšna krvava luna je bila leta 2015. Ker se vedno pojavijo v zaporedju, sledi v letošnjem letu še en takšen mrk, naslednji pa v letu 2019.

Modra: Modra luna pa je druga polna luna v istem mesecu. Kadar se torej v enem mescu pojavite dve polni luni, drugo imenujemo modra luna. Letos se to zgodi kar dvakrat!

Takšen splet pojavov skupaj pa se je zgodil nazadnje pred 36 leti, vendar ne v znamenju leva…

Lunin mrk v Sloveniji sicer ne bo viden, bo pa zagotovo občuten. Kadar se pojavijo redki nebesni dogodki, kakor je ta, čutimo energijo posebej močno, valovanja te močne energije pa prodirajo tudi v naša življenja.

Mrki vedno nastopajo v ciklih – tokratni mrk je povezan z mrkom v februarju in avgustu leta 2017. To pomeni, da katerekoli lekcije so bile na sporedu v tem obdobju, se sedaj zaključujejo in razrešujejo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj