FOTO: Mednarodni uspeh NK Trebnje

0
253

Selekciji Nk Trebnje U8 in U9 sta 16.2.2020 sodelovali na močnem mednarodnem turnirju JASKA CUP 2020 v Jastrebarskem na Hrvaškem, kjer nismo zastopali samo našega klubskega nogometa, pač pa tudi slovenskega in v zelo močni mednarodni zasedbi dosegli izjemen rezultat.

Kljub zgodnji jutranji uri ob odhodu (5:00h) so fantje in punce skozi cel dan ohranjali voljo in tempo. Svoje nastope so stopnjevali in dosegli res fantastičen uspeh.​

Selekcija U9 je v finalu morala priznati premoč Nk Lokomotivi (Zagreb) in osvojila končno 2. mesto.​ Selekcija U8 pa je v tekmi za tretje mesto premagala ŠN 1. Gol (Rijeka) in osvojila končno 3. mesto.​ Ta uspeha sta le še en dokaz, da se v našem kraju ni bati za prihodnost nogometa!​

Dodaten žar na tem turnirju pa so dodali otroci saj so neverjetno spodbujali drug drugega in pokazali izjemen klubski duh. In to je tisto kar šteje največ na poti do uspeha!

Naši nogometaši so bili nagrajeni tudi v posameznih kategorijah za najboljšega strelca, najboljšega igralca in najboljšega vratarja turnirja.
Dejan Benčina- Trener in medijski predstavnik kluba.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj