FOTO: Mokre ceste in nesreče

0
1815

Teden se je začel vremensko neprijazno. Ob okrepljenem vetru še dežuje. Ceste so mokre in spolzke. Zgodilo se je več prometnih nesreč.

Ob 13.49 so posredovali gasilci PGE Krško v naselju Stara vas-Bizeljsko, kjer je osebno vozilo zapeljalo v obcestni jarek. Gasilci so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, nudili pomoč avtovleki in počistili cestišče. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 11.37 sta na Ljubljanski cesti v Novem mestu trčili osebni vozili. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulatorja na vozilih. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so eno poškodovano osebo oskrbeli na kraju in jo odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 10.45 je na cesti Novo mesto–Metlika pri naselju Vinja vas, občina Novo mesto, osebno vozilo zapeljalo s ceste. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj, odklopili akumulator in usmerjali promet do prihoda policistov.

Ob 10.38 je pred naseljem Dolnji Kot, občina Žužemberk, osebno vozilo zapeljalo s ceste po brežini. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Žužemberk so odklopili akumulator, s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila in jo prenesli do reševalnega vozila, dvignili vozilo z pomočjo avtodvigala in ga postavili na cestišče, usmerjali promet do prihoda policije ter očistili cestišče. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so eno poškodovano osebo oskrbeli na kraju in jo odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj