FOTO: Na moker ponedeljek nesreče

FOTO: Na moker ponedeljek nesreče

-
0 1833

Zaradi padavin in mokrih cest ter neprevidnosti in neprilagojene hitrosti, se je na območju PU Nm zgodilo več prometnih nesreč.

Malo pred 14. uro se je zgodila prometna nesreča na glavni cesti Nm – Metlika, blizu odcepa za Dolž,  kjer je vozilo zapeljalo s ceste. K sreči v nesreči ni bilo poškodovanih.

FOTO: Na moker ponedeljek nesreče
(nesreča Nm – Metlika, foto Matjaž)

Ob 7.52 je na cesti Novo mesto—Trebnje pri odcepu za Kamenje, občina Novo mesto, tovorno vozilo v izogib trčenju z osebnim vozilom zapeljalo s ceste in nasedlo na kovinsko odbojno ograjo. V nesreči ni bilo poškodovanih. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, razrezali odbojno ograjo, pomagali vozilo postaviti na cesto in posuli razlite motorne tekočine.

Ob 5.51 se je na odseku avtoceste Čatež ob Savi–Drnovo, pred odcepom za Drnovo, občina Krško, zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo. Pri tem se je ena oseba poškodovala. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj dogodka, na vozilu odklopili baterijo in nudili prvo pomoč poškodovani osebi. Reševalci NMP Brežice so osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v UC SB Brežice.