FOTO: Napad, pretep, sežig vozila

0
4403

V nedeljo popoldne se je na območju Žabjaka dogajalo. Neuradno naj bi v naselje prišel mlajši moški, ki naj bi zahteval denar. Slednjega naj bi pred časom posodil nekomu iz naselja. Moški naj bi napadel dolžnika, v kar se je v obračun vpletlo še več oseb. Pri tem naj bi bile uporabljene celo sekire, palice, nož.

Okoli 15. ure pa so posredovali tudi gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence, ki so pogasili goreče vozilo, ki naj bi bilo zapuščeno. Po naših neuradnih informacijah naj bi to vozilo pripadalo moškemu, ki je prišel v naselje po denar. Vprašanje o dogodku smo naslovili na PU Nm. Posredovali so nam odgovor:

Okoliščine dogajanja policisti še preiskujejo. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih pa je prišlo do spora med 30-letnim in 47-letnim moškim, ko naj bi mlajši starejšega z nožem poškodoval po prstu na roki. 30-letni moški, ki je na kraju prisotnim grozil, se je kasneje odpeljal in ob regionalni cesti Novo mesto – Mirna Peč zažgal avtomobil, ki je v njegovi lasti. Policisti so 30-letnega moškega izsledili, po zaključeni preiskavi pa ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe. 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj