FOTO: Navdušenje na počitniškem ping pongu

0
68

Namiznoteniški klub Krka Novo mesto svojo družbeno odgovorno noto udejanja na različne načine. Ob nekaterih akcijah zbiranja denarja za socialno šibke in vodenju brezplačne vadbe v VDC Novo mesto so se v klubu odločili v času šolskih počitnic pripraviti za šolarje in njihove starše brezplačne vadbene ure namiznega tenisa.

Tako se je v sredo v športni dvoranici v Drgančevju pred fotoaparat postavilo okoli šestdeset udeležencev prve akcije, ki bo trajala vsako sredo do konca počitnic. Fotografija je bila posneta na začetku akcije, kasneje je prišlo še nekaj otrok, ki jih žal ni na sliki.

Za prisotno mladež, ki je ob prvem obisku v dvorani NTK Krka v dar in lep spomin dobila lepe majice, so to sredo skrbeli letošnji državni prvaki Tilen Cvetko, Peter Hribar in Tilen Novak ter klubski trenerji Manca Fajmut, Dušan Pezelj in Dušan Kočevar, zaradi velikega števila otrok pa je pri vadbi pomagal tudi veteran Marjan Lukšič. Otroci so se z namiznim tenisom seznanjali na devetih mizicah, odmerjen čas za igro je prehitro minil, Drgančevje pa so vsi zapuščali navdušeni. Zadovoljni so tudi v klubu, saj niso pričakovali tako številnega obiska. Pričakujejo, da se bo lepo število danes razigranih otrok v jeseni priključilo klubski
redni vadbi.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj