FOTO: Ugrizni v dobro – Majine slastne pite

24
3032

Zagotovo ena boljši stvari čez ‘lužo’ so ameriške pite. In v Novem mestu imamo srečo, saj se lahko razvajamo s slastno sladkimi in slanimi ameriškimi pitami, s pridihom Slovenije. Maja Kumelj je namreč prava mojstrica in poznavalka ameriških pit, ki jim je dodala slovenski pridih.

Maja Kumelj je več let živela v ZDA, v New Yorku in Georgia, kjer se je izobraževala in izučila za peko pit. Po pridobljenem znanju pa se je Maja dokazala tudi v pie shopu in lastnem podjetju. Po vrnitvi iz Georgie nazaj v New York je Maja odprla svoje podjetje in med drugim s svojimi pitami in slovensko kulinariko razvajala goste na slovenski ambasadi v Washingtonu in konzulatu v New Yorku.

Naša Novomeščanka Maja je zaključila tudi fakulteto za menedžment, gostinstvo in hotelirstvo. Njene okusne dobrote ste lahko v veselem decembru okušali na Novem trgu v Nm, zdaj pa si jih lahko privoščite v Panorami nad Novim mestom. Maja poleg pit speče tudi kakšno tortico.

Lahko pa jih naročite kar pri Maji. Pokličete jo na 064 252 792, ali pa obiščete na njenem Instagramu ali FB profilu PIE SHOP SLOVENIA. Sladko ali slano, Vse je dobro.

 

 

24 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj