FOTO: Nenavadno potovanje Malega Princa

0
94

V Kulturnem domu Straža so v četrtek obiskovalci občudovali plesno predstavo ‘Nenavadno potovanje Malega Princa.’ To nepozabno in čarobno zgodbo so na svoj način predstavili plesalci Plesnega kluba Novo mesto, od najmlajših nadebudnežev pa vse do najizkušenejših tekmovalnih plesnih parov.

Skozi izpiljene korake, domišljene koreografije, nebesedno govorico in ustvarjalni gib so pričarali svet pravega plesnega Malega princa. Do zadnjega kotička polna dvorana obiskovalcev in njihovo navdušenje je potrditev uspešnosti plesalcev in vseh,ki so pomagali in sodelovali pri pripravi in izvedbi plesne predstave.

Plesni klub Novo mesto deluje kot edino plesno društvo v Novem mestu, in že 19 let skrbi izključno za popularizacijo latinsko-ameriških in standardnih plesov v Novem mestu in okolici. So sinonim za kvalitetno delo z mladimi plesalci, ki že skozi celotno njihovo delovanje tudi uspešni tekmovalci plesov v paru. Zadnjih nekaj let pa so z izkušenimi in pedagoško izobraženimi plesnimi učitelji storili korak naprej, saj za razvoj najmlajših plesalcev skrbijo skozi metode igre in ustvarjalnega giba.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj