petek, 26 aprila, 2024
DomaUncategorizedFOTO: Nesebična pomoč v potresu VZDRZEVAN.SI

FOTO: Nesebična pomoč v potresu VZDRZEVAN.SI

Dobrodelna akcija vzdrzevan.si z Dolenjske prizadetim v potresu na Hrvaškem se nadaljuje. Slovenci smo spet dokazali, da nam ni vseeno za ljudi v stiski. Pobudniki akcije so konec tega tedna dostavili material in ostale nujne potrebščine v potresu najbolj prizadeti vasi Majske Poljane in Glini.

Donirali so: Vzdrževanje objektov d.o.o., Vsegrad d.o.o., betonski strešniki Golob, Strehca d.o.o., Termoting d.o.o., Odeja d.o.o., Servisan d.o.o., Klintek d.o.o. Transport Bruna d.o.o. Javornik d.o.o., Commex d.o.o. in ostali posamezniki, ki se jim zahvaljujeo. Prav tako iskrena hvala prevoznikoma Monter Kocjan d.o.o. in Montaža Saje s.p.

Kot sporočajo, bodo z akcijo pomoči nadaljevali. Radi bi zbrali in posredno oskrbeli tri družine, ki jim je potres povsem uničil dom. Tako da bodo zbirali gradbeni material oz. vse, da družinam omogočijo znova normalno življenje. Torej od temeljev do strehe. Tako da, Vsi, ki ste pripravljeni pomagati (tudi prevozniki), dobro došli in pokličite na 070 44 34 43. Iskrena HVALA.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča