FOTO: Novomeške gimnastičarke uspešne

0
118

Minuli vikend  je bilo v Ljubljani tekmovanje v ženski športni gimnastiki, kjer je nastopilo preko 300 gimnastičark iz vse Slovenije. V gimnastični dvorani v Šiški so nastopile skoraj vse novomeške tekmovalke. Dekleta so si priborila 4 posamične ter4 ekipne uvrstitve na zmagovalne stopničke.

V 1 stopnji nad 8 let je Sara Ramuta osvojila drugo mesto, njej uspeh sta dopolnili Klara Matoš s petim in Špela Kocijančič z osmim mestom. Nana Tia Papež je v 1 . stopnji do 8 let za las zgrešila zmagovalni oder in bila četrta. Ekipno so bile deklice 1. stopnje prve.

V 2. stopnji do 9 let je bila Vita Dolinar tretja, Brina Černe pa osma. Ruby Vidic Pekolj je bila v 2. stopnji nad 9 let četrta. Ekipno so bile deklice 2 stopnje tretje.

V 3. stopnji nad 10 let je bila Larisa Može tretja, Tina Ovniček je osvojila deseto mesto. V 3. stopnji so 10 let je bila Kaja Vidic deveta. Ekipno so bile deklice tretje.

V 4. stopnji je tekmovala le Meta Kapš, ki je osvojila peto mesto. Deklice 5 stopnje so ekipno osvojile četrto mesto, najboljša je bila Gaja Lalić, ki je bila deseta.

V 6 stopnji je Klara Šterk ponovno odlično tekmovala in osvojila tretje mesto, Katarina Sadek je bila četrta, Ajda Bogataj deveta in Gaja Klobučar deseta. Ekipno so bile deklice druge.

Dekleta so na svoji drugi tekmi v letošnji tekmovalni sezoni dokazala, da so v dobri formi in nadaljevala z odličnimi rezultati. Do Pokala Slovenije, ki bo v začetku junija, jih loči le še eno prvenstveno tekmovanje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj