četrtek, 28 marca, 2024
DomaŠportFOTO: Novomeške telovadke uspešne v Rušah

FOTO: Novomeške telovadke uspešne v Rušah

Dekleta Gimnastičnega društva Novo mesto so se minuli vikend udeležila tekmovanja v Rušah. Prvi sta se predstavili dekleti mednarodne stopnje. V kategoriji mlajših deklic je Ema Lesjak osvojila posamično drugo mesto, Živa Tomažič pa je bila med kadetinjami prva.

Dekleta 7. stopnje (Ema, Larisa, Tina, Tija) so osvojile ekipno tretje mesto. Posamično je bila najboljša Ema Tomažič, ki je zasedla drugo mesto, Larisa Može je bila deveta. V 5. stopnji (Julija, Živa, Klara) so deklice zasedle ekipno peto mesto, v 3. stopnji pa ekipno osmo mesto (Naja, Sara, Špela, Zala) .

V 2.stopnji je tekmovalo devet deklic v dveh ekipah. Prva ekipa (Maša, Iza, Mia, Paula, Ema Š.) je zasedla ekipno 2. mesto, druga ekipa (Ema L., Vida, Neli, Mojca) pa je bila osma. Posamično so v 2. stopnji kar tri deklice stale na najvišji stopnički. V kategoriji do 9 let Mia Butalin, v kategoriji nad 9 let pa Paula Jakše in Vida Čepin. Med prvih deset se je uvrstila še Iza Pekolj, ki je bila šesta, Maša Grubar pa pri deklicah nad 9 let četrta.

Deklice 1.stopnje (Lila, Valentina,, Lina B.T., Lina K., Neja) so ekipno osvojile peto mesto. Posamično je v 1. stopnji do 8 let Valentina Šinkovec zasedla deveto mesto, v 1. stopnji nad 8 let pa Lila Kovačič peto mesto.

Deklice v prihajajočem vikendu čaka že zadnja tekma v spomladanskem delu – Pokal Slovenije.

(foto: Gimnastično društvo Nm)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča