FOTO: Novomeške telovadke v Ljubljani

0
153

Minulo soboto so v Športnem društvu Gib Šiška v Ljubljani izvedli prvenstveno tekmovanje v ženski športni gimnastiki. Tekmovanja so se, prvič v tej tekmovalni sezoni, udeležile tudi tekmovalke Gimnastičnega društva Novo mesto.

V prvi stopnji (do 8 let) je Vita Dolinar osvojila 8. mesto. Poleg nje so tekmovale še Neža P., Brina, Nika, Mija, Maja in Neža M.. Deklice so ekipno osvojile 5. in 10. mesto.

V drugi stopnji (do 9 let) je Živa Tomažič osvojila 5.mesto, z njo je v tej kategoriji  tekmovala še Melanie.  V drugi stopnji (nad 9 let) je Larisa Može osvojila 6.mesto, tekmovale so še Ema, Pija, Tina, Nika, Leila in Nuša. Ekipno so deklice v drugi stopnji osvojile 4. in 9. mesto.

V tretji stopnji (do 10 let) sta nastopili Meta in Kaja, v tretji stopnji (nad 10 let) pa je Kaja Podboj na svojem prvem tekmovanju osvojila odlično tretje mesto in edino posamično medaljo za GD Novo mesto. Ekipno so bila dekleta šesta.

Deklice 4. stopnje (Marija, Darja in Gaja) so ekipno osvojile 4. mesto.

Edino ekipno medaljo so osvojila dekleta, ki tekmujejo v 5.stopnji (Gaja, Alina, Ajda, Katarina, Katja in Ula). Dekleta so bila ekipno tretja.

V 6. stopnji je nastopila Klara Šterk, ki je bila enajsta, v 7.stopnji pa Lana Oberč, ki je osvojila 6. mesto.