petek, 29 marca, 2024
DomaŠportFOTO: Novomeški telovadci uspešni v Kopru

FOTO: Novomeški telovadci uspešni v Kopru

Tekmovalci iz Gimnastičnega društva Novo mesto so se v soboto, 11. decembra 2021, v Kopru udeležili Odprtega prvenstva Flipa, hkrati pa je potekalo tudi tekmovanje za Pokal Slovenije v skokih z male prožne ponjave za leto 2021.

Tekmovanje so pričeli mlajši dečki, kjer je Lovro Selan dosegel enega svojih največjih uspehov. Tekmo je končal na drugem mestu, po dodatnih dveh skokih, ki so šteli za Pokal Slovenije, pa se je kot najboljši v finalu zavihtel na prvo mesto in osvojil že tretjo tekmo Pokala Slovenije. S tem je osvojil končno drugo mesto na Pokalu Slovenije v skokih z male prožne ponjave za leto 2021.

Ekipa mladincev v postavi Lev Špes, Tim Brodnik, Gašper Vidmar, Gal Utenkar in Jakob Hvala je osvojila pokal za najboljšo ekipo. Kot posameznik je bil najboljši Lev Špes, ki je z odličnim nastopom osvojil zlato medaljo. Na odru za zmagovalce mu je na drugem mestu delal družbo Gašper Vidmar. Tik pod stopničkami na četrtem mestu pa je pristal Gal Utenkar. V razvrstitvi Pokala Slovenije je Lev Špes po dodatnih skokih osvojil drugo mesto med mladinci in člani skupaj. S tem je napredoval na skupno tretje mesto Pokala Slovenije v skokih z male prožne ponjave za leto 2021.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča