sreda, 29 maja, 2024
DomaŠportFOTO: NTK Šentjernej s prvim božično - novoletnim turnirjem

FOTO: NTK Šentjernej s prvim božično – novoletnim turnirjem

V soboto so v organizaciji NTK Šentjernej organizirali in uspešno izpeljali prvi klubski božično-novoletni turnir v namiznem tenisu za otroke, ženske in moške. Srečanje, ki je zlasti v članski konkurenci potekalo v okrnjeni postavi, saj so manjkali nekateri dobri igralci, je potekalo v dvorani podjetja KobraTeam v Šentjerneju. Za otroke je bil to prvi turnir, od kar od oktobra letos obiskujejo šolo namiznega tenisa, je pri najmlajših opazen velik napredek, kar zrcali hvalevredni odnos vodstva kluba do najmlajših.

Turnirja se je udeležilo 8 otrok, 2 deklici in 6 dečkov-kadetov, učencev od drugega pa do sedmega razreda OŠ Šentjernej ter 10 članov in članici. Vse udeležence je v ‘božično-novoletnih’ besedah pozdravil Dušan Pezelj, predsednik NTK Šentjernej. Med drugim je opozoril na dejstvo, da so skoraj leto dni potrebovali, da so za to igro navdušili najmlajše in izrazil upanje, da bo podoben turnir v naslednjem letu bistveno bolj množičen.

Rezultati:
Deklice: 1. Karin Vivodinac Blažič, 2. Brina Glavan.
Kadeti: 1. Luka Bevec, 2. Gašper Glavan, 3. Anže Bregar in Nik Bojc, medalje za 5. in 6. mesto sta dobila Martin Grubar in Klemen Žur. Pokale in medalje za deklice in dečke je podelil predsednik NTK Šentjernej, Dušan Pezelj.

Članice: 1. Jožica Hudoklin, 2. Alenka Brežnjak.
Člani: 1. Dušan Pezelj, 2. Marjan Kovačič, 3. Aleš Simončič in Grega Kostanjšek. Od 5. do 8. mesta so se zvrstili prejemniki medalj Jože Grubar, Jože Simončič, Drago Blažič in Uroš Glavan.

Pokale in medalje v ženski in moški konkurenci je podelil župan občine Šentjernej Jože Simončič, ki je pohvalno ocenil turnir. Klubu, ki lepo izpolnjuje zastavljene načrte, smelo zastavljene junija lani, je obljubil podporo občine, vsem udeležencem turnirja pa je zaželel lepe božične praznike in srečno novo leto 2022.

(Zapis in fotografije: Marjan Kovačič-Marč)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča