FOTO: Odlični mladi športniki NTK Krka

FOTO: Odlični mladi športniki NTK Krka

-
0 52

V Rakeku je potekal drugi Alpe adria turnir z močno udeležbo slovenskih mlajših igralcev. Od krkašev so prvo mesto osvojili Tija Kastelic, Zara Judež in prvo medaljo nasploh (in to kar zlato) je osvojil tudi Benjamin Bečirević.

3. mesto so si priigrali Matic Vertuš, Amadej Rešetič in Ana Blatnik. Janez Jedlovčnik je moral tokrat priznati premoč v četrtfinalu proti klubskemu kolegu Veretušu. Alen Bećirević in Žiga Vidmar sta svoje nastope zaključila v zelo močni skupini, vendar sta  prikazala dober upor.

Po koncu turnirja je bila podelitev tudi za ‘izkupiček’ obeh Alpe adria turnirjev in tudi v tem primeru so mladi krkaši osvojili veliko medalj. Pa jih naštejmo. Tija Kastelic – 1. mesto, skupni seštevek, Zara Judež – 1. mesto, skupni seštevek, Benjamin Bećirević – 2. mesto, skupni seštevek, Amadej Rešetič – 2. mesto, skupni seštevek, Matic Vertuš in Janez Jedlovčnik – 3. mesto, skupni seštevek.

Kratek komentar glavne trenerke NTK Krka: »Dobro je, da se naraščajniki udeležujejo zahtevnih turnirjev, saj na ta način spoznavajo svoje bodoče tekmece, nabirajo izkušnje, nekateri med njimi pa tudi zelo pridno pokale. Čestitke si pa zaslužijo vsi, saj so na Rakeku nekateri imeli težke skupine in malo manj sreče.«