FOTO: Odlični nastopi novomeških telovadcev na DP

0
130

V Kopru je minuli konec tedna potekalo Državno prvenstvo v skokih z male prožne ponjave in telovadci Gimnastičnega društva Novo mesto so nastopili z odliko.

Najprej je nastopila ekipa starejših dečkov (Luka Ilovar, Lev Špes, Gal Utenkar, Gašper Vidmar in Teo Tomažič) ter prikazala odlične skoke. Kot ekipa so postali državni podprvaki, kar je v taki konkurenci, kot je bila na tekmi izreden uspeh. Posamezno se je najbolj odrezal Luka Ilovar, ki je osvojil srebro, družbo pa mu je na stopničkah delal Lev Špes, ki je bil tretji.

Le nekaj minut za njimi je že nastopila ekipa mlajših dečkov, ki je prav tako v izjemni konkurenci na koncu pristala na 5 mestu. Posamezno sta bila najboljša Vanja Milosavljević na osmem in Aljaž Plantan na devetem mestu.

Kot zadnji od telovadcev iz GYM Novo mesto so z ekipo nastopili mladinci, ki so tako kot njihovi mlajši sotekmovalci končali na petem mestu.

Posamezno je ponovno v najboljši možni luči nastopil Tim Brodnik in osvojil naslov državnega prvaka. Tim tako nadaljuje neverjeten niz zmag z nastopi na mali prožni ponjavi in orodni gimnastiki. Pohvali se lahko z osvajanjem naslovov državnega in pokalnega zmagovalca Slovenije, kot ciciban, mlajši deček, starejši deček in sedaj še kot mladinec.

Še posebej sta nanj ponosna njegova trenerja Nina in Metod, ki sta z njim od začetka njegove bogate športne poti. (Metod Gradišar)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj