ponedeljek, 29 aprila, 2024
DomaŠportFOTO: Odlični turnirski nastopi mladih rokometašev Krke

FOTO: Odlični turnirski nastopi mladih rokometašev Krke

V moškem rokometnem klubu Krka dobro delajo tudi s podmladkom. Mlajše selekcije, kadeti in dečki, so konec minulega tedna nastopili na turnirju v Ivančni Gorici in na Dunaju.

Včeraj se je v Ivančni Gorici s podelitvijo pokalov sklenil tridnevni 12. rokometni turnir Ivančna Gorica 2023, na katerem je letos sodelovala tudi ekipa kadetov MRK KRKA. Tekme so se odvijale v dvorani OŠ Stična in sosednji SŠ Josipa Jurčiča po turnirskem sistemu 2 x 20 minut. Novomeščani so v treh dneh odigrali pet kakovostnih tekem in po štirih zmagah in porazu na koncu v konkurenci dvanajstih ekip osvojili končno 2. mesto. Turnir so osvojili mladi rokometaši RD Ribnica, tretje mesto pa rokometaši RK Radovljica.

(foto: turnir v Ivančni Gorici)

Na Dunaju so dečki MRK Krka že tradicionalno pred začetkom šolskega leta nastopili na mednarodnem turnirju ‘Schmeltz 2023.’ Na že trideseti izvedbi omenjenega turnirja je ekipa MRK KRKA sodelovala s tremi ekipami, ki so znova poskrbele za odlične predstave in zavidljive rezultate. Turnir so v svoji starostni kategoriji v močni konkurenci ekip osvojili starejši dečki, ki so v finalu tesno, s 14:13 premagali avstrijsko ekipo Union West Wien.

(foto: turnir na Dunaju)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča