FOTO: Osumljencu zasegli ukradeno

0
10168

Policisti PP Trebnje so pridobili odredbo sodišča in 9. 10.opravili hišno preiskavo na naslovu bivanja osumljenca iz okolice Velikega Gabra. Med hišno preiskavo so našli in zasegli več motornih žag, kosilnic ter ročnega orodja, za katere obstaja utemeljen sum, da izvirajo iz kaznivih dejanj vlomov in tatvin. Nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin, osumljenca pa bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

Foto: PP Trebnje

Vlomi in tatvine

Na Vodnikovi ulici v Novem mestu je 9. 10. dopoldne nekdo vlomil v pomožni objekt in odtujil samokolnico in električno ročno orodje. Lastnika je oškodoval za 1000 evrov.

Z dvorišča stanovanjske hiše v Muhaberju je 10. 10. popoldne neznanec odtujil električno ročno orodje. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 250 evrov.

Na Ragovski ulici v Novem mestu je v noči na 11. 10. nekdo vlomil v gostinski lokal in odtujil denar. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 2000 evrov premoženjske škode.

V noči na 11. 10. je na Trubarjevi cesti v Šentjerneju nekdo vlomil v poslovne prostore. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

V noči na 11. 10. je na dvorišču podjetja v Trebnjem neznanec z osebnega avtomobila Audi A4 odtujil platišča s pnevmatikami. Škode je za okoli 1600 evrov.

V kraju Vrbovec na območju PP Trebnje je 11. 10. nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah je odtujil dve baterijski svetilki in ključe. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Na Seidlovi cesti v Novem mestu je 11. 10. nekaj pred 23. uro nekdo vlomil v poslovne prostore in odtujil manjšo količino denarja, POS terminal in ključe. Lastnico je oškodoval za okoli 400 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj