nedelja, 5 maja, 2024
DomaLokalnoFOTO: PK Lukec svetovni podprvaki v street dance-u

FOTO: PK Lukec svetovni podprvaki v street dance-u

Ob vsej beri letošnjih mednarodnih uspehov so plesalci Plesnega kluba Lukec (Krško, Brežice, Sevnica) med prazničnim vikendom dosegli še eno izjemno uvrstitev. Osvojili so naslov svetovnih podprvakov med street dance malimi skupinami in to v absolutni članski kategoriji. V soboto, 30. oktobra, je v Follonici, v Italiji, potekalo svetovno prvenstvo pod okriljem mednarodne plesne zveze IDO. 

Prvenstva se je udeležilo tudi sedem tekmovalk iz PK Lukec in sicer Maruša Grmšek, Valentina Pirc, Stella Resnik, Ana Škoberne, Tjaša Aleksandra Komočar,  Ema Zildžovič in Zala Popijač. V kategoriji street dance male skupine člani so nastopile s koreografijo Fail Band. Polfinalni nastop sicer ni bil najbolj prepričljiv a je zadostoval za uvrstitev v finale. Pred finalom so se dekleta skupaj s trenerjem Mihom Pozničnem odlično pripravile in uspel je odličen finalni nastop, kar je na koncu plesalkam prineslo sijajno 2. mesto. 
 
Nov izjemen rezultat, tokrat še v prestižni članski kategoriji, je še en dokaz o odličnem in predvsem kvalitetnem delu celotnega strokovnega tima plesnih učiteljev, trenerjev in koreografov Plesnega kluba Lukec načelu z izjemnim Mihom Pozničem.
 
(foto: PK Lukec)

Prejšnji članek
Naslednji članek
Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča