FOTO: Po 20 letih zbrani sodelavci Pionirjeve Avtohiše

0
970

Na pobudo določenih zaposlenih, ki se družijo še po več kot 20-ih letih od zaprtja vrat PIONIR-jeve Avtohiše v Ločni, se je približno polovica nekdanjih sodelavcev udeležila srečanja pri družini Lenart v Tomažji vasi. Ob prijetnem snidenju so nekdanji sodelavci obujali spomine in se spomnili številnih dogodkov v času njihovega sodelovanja.

V Pionirjevi Avtohiši so delovale vse dejavnosti za potrebe dobro delujočega prevoznega sredstva. Od prodaje vozil, rezervnih delov, tehničnih pregledov, mehanične, kleparske, ličarske in avtoelektrične delavnice. V času delovanje je podjetje v Ločni nudilo zaposlitev od 100 do 110 delavcem. Vrata so se za vedno zaprla pred 20-mi leti. Le redki so počakali konec v podjetju. Večina je kaj hitro spoznala namero matičnega podjetja PIONIR, da bo Avtohišo prodal. Vsak je poskrbel za svojo prihodnost po svojih najboljših močeh.

Srečanja po toliko letih pa smo bili vsi prisotni neizmerno veseli. Hvala organizatorju in družbi za to čudovito popoldne. Res je, da smo v tem obdobju nekaj zaposlenih že izgubili za vedno, nekaj je bolnih, od določenih pa nismo imeli kontaktov, da bi vzpostavili stik. Obstajajo pa tudi taki, ki smo na njih dejansko pozabili. Ampak nobenega namerno. V želji, da se še dobimo smo se razšli v poznih večernih urah.

(Tekst in foto: M. LAH)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj