četrtek, 25 aprila, 2024
DomaKronikaFOTO: Poziv očividcem nesreče na Brodu

FOTO: Poziv očividcem nesreče na Brodu

Informacijo o nenavadni nesreči smo predhodno zasledili že na FB profilu, zdaj so zaprosilo očividcem posredovali tudi s Policijske uprave Novo mesto.

Policisti PP Novo mesto so bili 5. 3. ob 15.40 obveščeni o prometni nesreči na regionalni cesti na Brodu v Novem mestu, kjer potekajo gradbena dela in je promet speljan preko enega prometnega pasu. Na tem delu ceste je na vozišču postavljena prometna signalizacija – semafor, ki ureja pretočnost prometa.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov naj bi voznik osebnega avtomobila VW passat, črne barve, novomeških registrskih oznak, vozil iz smeri Broda v smeri Topliške ceste in pri zapori ceste zapeljal skozi rdečo luč na semaforju in z vozilom trčil v prednji del avtomobila znamke Mercedes, ki je pravilno pripeljal iz smeri Topliške ceste v smeri Broda. Po trčenju je voznik passata zapeljal vzvratno in nato obrnil ter kraj nesreče zapustil ne da bi nudil podatke drugemu udeležencu ali o nesreči obvestil policiste.

Policisti prosijo voznika VW udeleženega v nesreči in vse morebitne očividce, da zaradi razjasnitev vseh okoliščin pokličejo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080-1200.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča