FOTO: Nevarnega vlomilca še niso prijeli

7
14323

Krajani Krajevne skupnost Mali Slatnik posredujemo vam sporočilo in opozorilo, da bodite pozorni na svoje imetje. Danes okoli 10. ure se je zgodil vlom v hišo v vasi Krka v Novem mestu. Lastnik hiše je vlomilca zasačil in pregnal. Vlomilec je potem pobegnil v smeri Smolenje vasi. Lastnik hiše je takoj obvestil policijo. Informacijo o vlomu in da storilca še iščejo je za DolenjskaNews potrdila Alenka Drenik, predstavnica za odnose z javnostmi na PU Nm:  V vasi Krka v Novem mestu je dopoldne nekdo poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. Ko se je oškodovanec vrnil domov in zalotil storilca, je slednji pobegnil. Policisti nadaljujejo s preiskavo okoliščin in aktivnostmi za izsleditev storilca.

Po neuradnih informacijah gre za moškega, suhe postave, temnih las in štrlečih ušes. Star naj bi bil 36 let, iskali pa naj bi ga tudi avstrijski organi pregona. Vlomilec je imel po besedah lastnika hiše pri sebi kladivo in palico. Po neuradnih informacijah gre za Dragana Ignjatoviča. Ignjatovič je predrzen in izkušen kriminalec. Išče ga tudi avstrijska policija, saj je od tam pobegnil s prestajanja zaporne kazni. Tudi v Sloveniji je storil že več kaznivih dejanj, vlomov, tatvin, ropov in podobno. Je nevaren, saj je v preteklosti že streljal na varnostne organe. Policisti so dopoldne in popoldne postavili več zapor in storilca iskali oz. ga še vedno iščejo.

Če ste moškega opazili o tem obvestite policijo na 113 in se nikakor ne izpostavljajte. Ignjatović je tudi pri današnjem vlomu oz. pobegu v lastnika hiše zalučal kladivo in palico.

 

FOTO: Nevarnega vlomilca še niso prijeli
(Dragan Ignjatović)

 

7 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj