četrtek, 28 marca, 2024
DomaLokalnoFOTO: Prijateljstvo je srčno, tako kot S - FACTOR 2023

FOTO: Prijateljstvo je srčno, tako kot S – FACTOR 2023

OŠ Milke Šobar – Nataše iz Črnomlja je pripravila FINALNO oz. zaključno prireditev ‘S – FACTOR 2023’, ki so jo gostili v Kulturnem centru Semič. Učenci iz 23 šol iz Slovenije in tujine so se pomerili z izdelavo videov na temo prijateljstva. Letos so slavili učenci OŠ Milke Šobar Nataše. A vsi sodelujoči so bili odlični, čudoviti in t.i. inkluzijo predstavili vsem drugim, ki imamo t.i. OK življenje. Je pa res, da nikoli ne vemo, da se morda kdaj lahko kaj ne izide po željah, kajne? V vsakem primeru pa je lepo, da imamo vedno odprto srce, dušo in razum ter spoštovanje.

Pa kaj bi o tem govoril, ko številnih na položaju odločujočih takšni projekti sploh ne zanimajo. Žal, ampak to je res. Čudovito, seveda polega vseh šol in pedagogov je odzivnost evro poslanca dr. Klemna Grošlja, ki je projekt podprl in ga predstavil tudi v osrčju EU. Čudovito je, da se prijateljske vezi v dobrem povežejo in tkejo, tako da vsekakor hvala Klemenu Vitkoviču in Matjažu Bariču.

Še pred finalnim odvijanjem v dvorani pa je bilo zelo živahno pred KC Semič, kjer so gasilci, policisti, zdravstveni delavci in športna društva belokranjskih občin pričarala poseben dan prijateljstva brez meja oz. smo vsi sklenili krog prijateljstva. Lepo, čudovito.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča