torek, 16 aprila, 2024
DomaKronikaFOTO: Prijeli tatove. Neznanci ukradli za 20.000€ bakra in vodnikov, APN 6

FOTO: Prijeli tatove. Neznanci ukradli za 20.000€ bakra in vodnikov, APN 6

Policisti PP Sevnica so bili v sredo v poznih popoldanskih urah obveščeni, da naj bi na območju Trbovelj neznanci iz prodajalne ukradli večje število artiklov in pobegnili z osebnim avtomobilom. Na podlagi opisa vozila so osumljence izsledili na območju Boštanja, kjer so prav tako izvršili tatvino v eni izmed prodajaln. Tri osumljence z območja Šentjerneja so
prijeli in jim zasegli ukradene artikle. Nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin, ukradene predmete pa bodo vrnili osebju oškodovanih prodajaln. 

(foto: PP Sevnica)

Vlomi in tatvine
S terase gostinskega lokala na Ljubljanski cesti v Novem mestu je nekdo odtujil dva stola, klop in mizo.

Z ograjenega delovišča v Novem mestu so med 27. 4. in 3. 5. neznanci odtujili delno vgrajene bakrene cevi in električne vodnike. Škode je za okoli 20.000 evrov.

Med 29. 4. in 3. 5. je nekdo na delovišču v Škocjanu iz elektro omaric in iz žerjava porezal in odtujil električne vodnike.

V naselju Vrh pri Trebelnem je med 26. 4. om 29. 4. neznanec vlomil v garažo in odtujil moped Tomos APN6, rdeče barve, letnik 1987. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za okoli 1.000 evrov, so še sporočili s PU Nm.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča