FOTO: PS Nm prvič na SP v show danceu

0
705

Plesalci Plesnega studia Novo mesto so se letos prvič udeležili svetovnega prvenstva v show danceu, ki je potekalo v Pragi od 26.9.-30.9.2018. Dosegli so lepe rezultate, ki kažejo na to, da jih tudi s to zvrstjo plesa razvijamo v odlične plesalce:

–          13. mesto »Umor na Orient Expressu« show dance mala skupina člani

–          14. mesto Jakob Kavšek, show dance solo mladinci

V Kielcah na Poljskem pa se je, v času od 23.10. do 27.10.2018, odvijalo svetovno prvenstvo v hip hop-u, breakdanc-u in electric boogie-u, ki so se ga udeležili hip hop plesalci Plesnega studia Novo mesto.

Na svetovnem prvenstvu je konkurenca močna, saj se nanj uvrstijo le najboljši iz ostalih svetovnih držav. Vsi doseženi rezultati naših tekmovalcev so zato odlični in ponosni smo na to, kar so pokazali na tem plesnem tekmovanju:

–          7. mesto »Finesse« hip hop velika formacija člani2 (mame)

–          7. mesto »Diversity« hip hop mala skupina mladinci

–          9. mesto »Boom Bam Jam« hip hop velika pionirska formacija

–          13. mesto Jakob Kavšek, hip hop solo mladinci

–          28. mesto »Destyn’s Child« hip hop mala skupina mladinci

S tem tekmovanjem smo tudi zaključili plesno sezono 2017/2018, sedaj pa se bomo posvetili ustvarjanju novih koreografij in treningom za nova prihajajoča tekmovanja. Nove plesne zgodbe si boste lahko ogledali tudi na Božični produkciji Plesnega studia Novo mesto, ki bo 12.12.2018 v ŠD Leon Štukelj Novo mesto.

Radi bi se zahvalili vsem trenerjem (Robi Grmek, Simon Cerjak, Hana Huč, Andraž Grulja, Nika Ojsteršek), vsem sponzorjem.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj