FOTO: Rop bencinskega servisa v Drgančevju

0
3703

Nedopustno. Okoli 20.30 ure se je zgodil rop bencinskega servisa v Drgančevju v Novem mestu. Po naših neuradnih informacijah je neznani moški vstopil v prostore servisa in zagrozil uslužbencem naj jim izročijo denar. Po dejanju je neznani storilec pobegnil. Na kraj dogodka so hitro prispeli varnostniki in novomeški policisti.

S Policijske uprave Novo mesto so sporočili, da so policisti in kriminalisti takoj pričeli izvajati aktivnosti za izsleditev storilca, ki je po dejanju pobegnil. Pregledano je bilo širše območje, postavljenih več blokadnih
točk, o dogodku pa so bile obveščene vse policijske enote. Policisti tudi danes nadaljujejo z aktivnostmi na terenu in ugotavljajo vse okoliščine kaznivega dejanja.

Po prvih zbranih obvestilih in ugotovitvah naj bi storilec vstopil v prostore bencinskega servisa in od osebja zahteval denar. Storilec naj bi bil visok med 170 in 175 cm. Imel je zamaskiran obraz, oblečen je bil v
črna oblačila, obut v sivo črne športne copate, v roki pa je držal predmet podoben pištoli. Ko mu je osebje izročilo denar, naj bi peš pobegnil proti gozdu. V ropu ni bil nihče poškodovan.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj