FOTO: S hlodovino s ceste v stavbo

0
7664

Dan se marsikje na naših cestah ni začel najbolje. Zaradi padavin so ceste mokre in spolzke ter tako zahtevajo od voznika več zbranosti in prilagoditev hitrosti.

Okoli 7.20 ure se je na cesti Prečna – Straža, v Podgori, zgodila nesreča, ko je voznik tovornega vozila zapeljal s ceste in trčil v hišo.  Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov PPP Novo mesto je 60-letni voznik tovornega vozila, ki je prevažal hlodovino, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste, kjer je trčil v starejšo nenaseljeno hišo in se z vozilom prevrnil. Poškodovanega voznika so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo.

Reševalci NMP ZD Novo mesto so poškodovanega voznika oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Delavci Elektra so odklopili elektriko in popravili porušen drog električne napeljave. Cesto je počistil dežurni delavec cestno vzdrževalnega podjetja.

Ob 7.43 je na cesti Trebnje—Mirna v naselju Dol pri Trebnjem, občina Trebnje, osebno vozilo zapeljalo s ceste, se zaletelo v brežino in prevrnjeno ostalo na boku. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje so poškodovano voznico oskrbeli in jo odpeljali na pregled v Zdravstveni dom Trebnje. Dežurni delavec cestnega podjetja je počistil cesto.

(foto: Jurij Ribich)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj