FOTO: ŠD SU državni prvaki, KK Žoltasti Troti navdušeni

0
381

Če je pa kaj lepo, je deljenje navdušenja športnikov, ki so sicer aktivni v drugi panogi, a si delijo isto dvorano in se spoštujejo, podpirajo. Čudovit zapis so ob osvojitvi naslov državnih prvakov igralcem namiznega tenisa, članom ŠD SU, zapisali košarkarji KK Žoltasti Troti, ki prav tako podirajo oz. osvajajo vrhove slovenskega športa. Športna dvorana Livada v Novem mestu je očitno spet stičišče zdrave športne kolegionalnosti, spoštovanja in uspehov. Čestitke ŠD SU in Trotom.

Z vami pa delimo zapis Luke Mittaga (KK Žoltasti Troti), ki je preprosto, preprost, čudovit:

Uroš Slatinšek je s svojim Športno društvo SU Novo mesto pravkar osvojil naslov državnega prvaka v namiznem tenisu! 🏓
Brez izgubljene tekme in brez narejenega favla v celi sezoni je Uroš zasluženo postal tudi najboljši igralec v Sloveniji.
Glede na to, da je ekipi skok na prestol uspel izjemno hitro, v petem letu obstoja, gre brez dvoma za noro kombinacijo ogromnega srca, neizmerljive energije in pozitivnega športnega duha, ki ga gojijo v društvu.
Dragi prijatelj, Sajda in ostali člani društva – uživajte v zasluženem uspehu. 🥇🥳🎉❤️Uroš Slatinšek je s svojim Športno društvo SU Novo mesto pravkar osvojil naslov državnega prvaka v namiznem tenisu! 🏓
Brez izgubljene tekme in brez narejenega favla v celi sezoni je Uroš zasluženo postal tudi najboljši igralec v Sloveniji.
Glede na to, da je ekipi skok na prestol uspel izjemno hitro, v petem letu obstoja, gre brez dvoma za noro kombinacijo ogromnega srca, neizmerljive energije in pozitivnega športnega duha, ki ga gojijo v društvu. Dragi prijatelj, Sajda in ostali člani društva – uživajte v zasluženem uspehu. 🥇🥳🎉❤️

(foto: FacebooK)