FOTO: Šentjernej na sejmu Natour Alpe-Adria

0
167

Prenovljeni turistični sejem Natour Alpe Adria, ki je svoja vrata na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odprl 31. 1. in bo trajal do 3. 2. 2018, je več kot odlična priložnost za nove pohode in zmage. Že včeraj prvega dne sejma so razstavljavci naredili zelo dobro predstavitev, ves čas se je nekaj dogajalo na stojnicah, ki so s promocijskimi materiali in tudi kulinaričnimi priboljški ter odličnimi vini razvajali številne obiskovalce.

Na prvem dnevu turističnega sejma Natour Alpe-Adrija je sodelovala tudi naša občina, saj se imamo s čim pohvaliti in pokazati tudi kaj zanimivega. Dogodkov je kar nekaj, ki jih je vredno obiskati. Tako so se obiskovalci šentjernejske stojnice seznanili s številnimi prireditvami od Štefanovega, Jernejevega, prvomajskega srečanja na Javorovici ter prihajajočega,raznolikega in vsebinsko bogatega tridnevnega dogajanja ob 46. Tednu cvička, ki se bo letos v maju odvijal v naši občini. Obiščete nas lahko na stojnici tudi jutri in v soboto, ko se bo po sejmu bahavo šopiril tudi Šentjernejski petelin. Vabljeni.

Sejemska tradicija je še vedno v modi. Na sejmu se ne predstavljajo samo velika podjetja, državne in lokalne organizacije, ampak tudi društva, nevladne organizacije in posamezniki, ki imajo veliko inovativnih zamisli, veliko osebne volje in angažmaja, ki obiskovalca napolnijo s prijetno energijo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj