FOTO: Slovenci suvereno odpravili Gruzijo

0
12

Slovenska odbojkarska reprezentanca je zmagovito začela s kvalifikacijami za SP 2018 in varovanci Slobodana Kovača so v dvorani Stožice v prvem krogu s 3:0 premagali Gruzijo (12, 11, 12). Naslednji tekmec Slovenije bo Latvija.  Srečanje v Areni Stožice se bo začelo ob 17.30 uri.  

Matej Kök: “To je bila idealna tekma za nas, mlajše, da pokažemo kaj znamo. Gruzija je eden izmed lažjih nasprotnikov v skupini in mislim, da smo se dobro izkazali. Ta zmaga nam bo mogoče pomagala, dodala nekaj samozavesti, vendar najtežje tekme šele prihajajo.”

Gregor Ropret: “Vsi vemo, da je Gruzija realno najslabši nasprotnik v naši skupini, ampak kljub temu ne smemo podcenjevati nobene ekipe, na to nas je ves čas opozarjal že selektor Kovač. Mislim, da smo to danes z resnim pristopom od prve do zadnje točke tudi naredili in gladko zmagali ter si tako olajšali delo v bodoče.”

Sašo Štalekar: “Vsekakor dober začetek, to je bila tekma za dvigovanje samozavesti, dokazovanje česa smo sposobni tudi začetniki v reprezentanci. V naslednje tekme bomo krenili enako kot v današnjo, s spoštovanjem do nasprotnika, brez taktiziranja in na vos moč.”

(foto: Aleš Oblak)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj