FOTO: Sms parkirnina v Nm je lahko dvorezen meč

4
3369

…seveda, če ste prehitri oz. odtipkate napačno številko. Očitno novomeška občina za slednje nima posluha, ko se ljudje lahko zatipkamo pri številki oz. črki.

To se je zgodilo tudi bralki, ki je pomotoma za uro brezplačnega parkiranja vtipkala napačno številko svoje registrske tablice. In sicer je namesto številke 2 pomotoma vtipkala številko 5. Bralka je za svojo napako izvedela, potem ko se je vrnila do svojega vozila in našla plačilni nalog oz. kazen. Poskušala je zadevo pojasniti redarjem, ki pa so ji odgovorili da ji pač ne morejo pomagati.

Ob tem je zapisala, da se ji takšen odgovor zdi popolnoma nedopustljiv, da bom plačala enako veliko kazen jaz, ki sem si vzela čas, parkirala, stopila do parkomata z navodili za pošiljanje sporočila in ga tudi poslala, čeprav z eno črko oz. številko narobe, kot tisti, ki malomarno parkira svoj avto brez vsake brige.

Še isti dan, ko je prejela kazen, je bralka klicala odgovorne na MO NM in poslala elektronsko pošto, a do danes, 12. novembra še ni prejela nobenega odgovora. Morda ga prejme po osmih dneh od izdanega naloga, a takrat se lahko zgodi, da bo to drugačen odgovor oz. še višja kazen.

Toliko o posluhu naših občinarjev, ki se radi trkajo po prsih, češ da je Novo mesto, moje mesto. En malce pa je tudi naše, kajne?

4 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj