petek, 19 aprila, 2024
DomaGospodarstvoFOTO: Športni dan Krke

FOTO: Športni dan Krke

Krkin športni dan in v preteklih letih tudi družabno srečanje, poimenovano Krkin dan, so v Krki to soboto strnili le v športni dan – športne tekme krkašev. Na igriščih športnega parka na Loki so se Krkini sodelavci pomerili v različnih športih. To je bil po daljšem obdobju dan zdrave športne tekmovalnosti in dobrega razpoloženja, na katerem so lahko krkaši uživali v številnih športnih disciplinah in dejavnostih in krepili dobre medsebojne odnose.

Dopoldanskih tekmovanj so se udeležili številni športni navdušenci pa tudi nekaj navijačev. V sklopu tekmovanja Izbiramo najboljšo ekipo v športni rekreaciji so potekale tekme v odbojki, nogometu in košarki. Krkaši so se pomerili tudi v pikadu, orientacijskem teku, tenisu in veslanju. Za ljubitelje hoje so organizirali dva pohoda, za rekreativne kolesarje pa dva kolesarska izleta – enega po dolenjski trasi, drugega pa iz Ljubljane do športnega parka na Loki. Ostali so se lahko preizkusili v vožnji s čolnom ali supom po reki Krki. Med tekmami so tekmovalce s svojim nastopom navduševali člani akrobatske skupine F&B Acrobatics. Najboljšim ekipam so takoj po končanih tekmah v skladu z veljavnimi zaščitnimi ukrepi podelili pokale. Krkin cilj je v prvi vrsti množična športna udeležba krkašev, ki se prav tako točkuje. Tokrat pa so zaradi razmer upoštevali le kriterij najboljših ekip v tekmovalnem delu.

V tekmovalnem delu so bili letos najboljši sodelavci Oskrbne verige, medtem ko so pokal za najštevilčnejšo ekipo tokrat prejeli sodelavci iz Marketinga in Prodaje.

Srečanja krkašev imajo dolgoletno tradicijo. Da je prav druženje tisto, ki med zaposlenimi spleta trdne vezi, v Krki vedo že od ustanovitve. Zato že 67 let ob poslovanju veliko pozornosti namenjajo tudi skrbi za dobre medsebojne odnose. Zavedajo se namreč, da je le z dobrimi in odprtimi medčloveškimi odnosi mogoče uspešno dosegati poslovne cilje. Zato so se krkaši ponovnega druženja – sicer v omejenem številu in prilagojeni organizaciji – neizmerno razveselili.

Športni dan krkašev je bil v celoti izveden z upoštevanjem vseh NIJZ priporočil. Dogodka so se udeležili le sodelavci, ki so bodisi preboleli covid-19, bili cepljeni ali pred udeležbo opravili hitri antigenski test (PCT).

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča