torek, 25 junija, 2024
DomaŠportFOTO: Številne stopničke za kolesarje KK Adria Mobil

FOTO: Številne stopničke za kolesarje KK Adria Mobil

V petek je v Komendi potekal 5. Pokal Tadeja Pogačarja, na katerem so kolesarke in kolesarji KK Adria Mobil štirikrat stali na najvišji stopnički zmagovalnega odra, bili petkrat drugi in dvakrat tretji.

Zmagali so Maja Vurušić (deklice B), Lara Mehle (deklice A), Žiga Vrtar (dečki C) in Žak Eržen (starejši mladinci). Srebrne medalje so osvojili Neža Rezelj (deklice B), Stella Lindič (deklice A), Iva Colnar (mlajše mladinke), Mai Prevejšek (mlajši mladinci) in Tilen Finkšt (člani), bronasti medalji pa Neža Zupanič (starejše mladinke) in Nejc Peterlin (starejši mladinci). Med dečki B je bil naš najboljši Vid Mervar na šestem mestu, med dečki A pa Val Kobe, ki je bil osmi.

V točkovanju za POGI pokal sta rozasto majico vodilnih med deklicami B in A v tem točkovanju oblekli Maja Vurušić in Lara Mehle, rumeno majico najboljšega med dečki C pa Žiga Vrtar. Med podeljevalci nagrad je bil tudi trenutno najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar, ki se je družil in fotografiral s kolesarji, kar je bilo predvsem najmlajšim v veliko veselje.

Rezultati: https://prijavim.se//results/live_score/4911

(Foto: Damjan Prevejšek in KK Adria Mobil)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča