FOTO: Svetovna udeležba na Kempo Arnis Summer Campu v Nm

0
670

Konec minulega tedna je v organizaciji Karate kluba Ryukyu Kempo in Kempo Arnis zveze Slovenije na OŠ Bršljin potekal tradicionalni seminar borilnih veščin imenovan Kempo Arnis Summer Camp. Več kot 140 navdušencev iz Slovenije, Srbije, Nemčije, Malte, ZDA, Izraela, Anglije in Italije, med katerimi so bili tudi pripadniki iz vrst vojske in policije, so imeli poleg glavnega inštruktorja in ustanovitelja Kempo Arnisa Boruta Kincla, možnost znanje nabirati tudi od številnih tujih velikih mojstrov.

Novo mesto so tako obiskali ustanovitelj Kapapa Avi Nardia , Shihan Chris Shabaz (Kyokushin in Shoshin Dojo), Sifu Sapir Tal (Pray Mantis Kong Fu in Spikey), Nisso Avihail, David Ben-Saadon (Krav Maga in Israeli National Police), Sensei Andy Robinson, in David Koren.

Velika zahvala gre Mestni občini Novo mesto in županu Gregorju Macedoniju, ki je osebno otvoril seminar. Lepo je delati v okolju, kjer se gradi tudi na področju športa. Prihodnje leto klub borilnih veščin Boruta Kincla praznuje 25. letnico delovanja, zato je že v načrtovanju dogodek, ki bo gotovo nekaj posebnega, še sporočajo s Kempo Arnis zveze Slovenije.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj