četrtek, 25 aprila, 2024
DomaGospodarstvoFOTO: Trgovina Noviles. Morda bom mojster :)

FOTO: Trgovina Noviles. Morda bom mojster :)

No, živem človeku se marsikaj zgodi. In tako se je tudi meni, saj se že eno leto, skoraj vsak dan, vozim mimo trgovini Noviles na Cikavi v Novem mestu, pa sem šele danes izvedel za to trgovino. In k sreči je v teh čudnih časih trgovina spet odprta. Noviles ponuja vse za male in velike mojstre, obrtnike in pa takšne kvazi ‘mojstre’ kot sem jaz. 😉

Poleg razreza ivernih in vezanih plošč, pultov, ladijskega poda, vrat, ….boste v trgovini našli orodje in vse ostale pripomočke ter dodatke, da boste pri vašem delu ustvarjalni, uspešni.

In če sem iskren, za mojo praktičnost, ki je šele v povojih domačega ustvarjanja, je najbolj prav prišla pručka, pa delavske rokavice in ‘tišlarski’ svinčnik 😉 Verjamem pa, da boste pravi mojstri našli mnogo več. In tega v Novilesu ne manjka.

Trgovino Noviles boste našli na Podbevškovi 8, na Cikavi, v isti zgradbi, kjer je lokal, hotel in avtopralnica. Svojo poslovalnico imajo tudi v Šentjerneju. Lahko jih tudi pokličete in vprašate, če imajo tisto kar potrebujete. Telefon: 030 305 106. Trgovina Noviles je odprta med ponedeljkom in petkom od 7. do 18. ure, ob sobotah med 7. in 12. uro.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča