četrtek, 28 marca, 2024
DomaŠportFOTO: Uspešen vikend za KK Adria Mobil

FOTO: Uspešen vikend za KK Adria Mobil

Za kolesarji Kk Adria Mobil je uspešen konec tedna. Na 2. Pokalu Kamnika in VN Generali zame je med starejšimi mladinci slavil Jakob Omrzel pred Anžetom Ravbarjem (oba Adria Mobil) , tretji je bil Nikolaj Gregorič (Pogi Team UAE Generali). Med deseterico so bili še trije novomeški kolesarji: Žak Eržen je bil 4., Nejc Peterlin 7. in Vid Murn 9.

Med starejšimi mladinkami je bila najboljša Sara Pestotnik (BTC City Ljubljana Scott), Neža Zupanič (Adria Mobil) je osvojila tretje mesto. Med mlajšimi mladinci je zmagal Bastian Petrič (Pogi Team UAE Generali), najboljši novomeški kolesar je bil Mai Prevejšek na 10. mestu.

Deklice in dečki A in B so nastopili v Italiji , na 42. Trofeo BCC di Staranzano e Villesse, kjer je Lara Mehle (Adria Mobil) zmagala med deklicami A.

Tudi Martin Jurik, ki je tokrat nastopil v dresu slovaške reprezentance, je bil včeraj v Italiji. Nastopil je na 16.Tr. Città di S. Vendemiano – GP Industria & Commercio(1.2U), kjer je slavil Danec Anders Foldager. Dirke, ki je bila izjemno selektivna, ni končal. V cilj je od 165 prišlo samo 57 kolesarjev.  (KK Adria Mobil)

(Foto: KK Adria Mobil, Damjan Prevejšek, SZC – Slovensky Zvaz Cyklistiky in prijavim.se)

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča