FOTO: Uspešen začetek sezone novomeških odbojkaric

0
201

Po čudovitih rezultatih v odbojki na mivki ŽOK Novo mesto se rezultati intenzivnega dela trenerja Krešimirja Perića kažejo že takoj na začetku nove sezone.

V 2. krogu Pokal Slovenije se je v domači dvorani ženska članska ekipa pomerila z ekipo ŽOK Šentvid, zabeležila zmago in se uvrstila v nov krog. V naslednjem krogu, ki bo v četrtek, 4.10.2018 ob 18:45 v dvorani Marof, bomo gostili ekipo OD Krim II. Vabljeni na tribune v podporo našim dekletom!

Mladinska ekipa se je po zmagah nad POK Krško in v lanski sezoni tretje uvrščenem ATK Grosuplje uvrstila v 1/8 finala državnega prvenstva. Vabljeni v soboto, 6.10.2018 od 12.30 ure dalje v dvorano Marof, kjer se bomo poleg domačink pomerile še ekipe Calcit Volley, ŽOK Škofja Loka, ATK Grosuplje.

Kadetska ekipa je odigrala prvi krog kvalifikacij za A ligo. V Škofji Loki so zabeležile zmago proti ekipi POK Krško z 2:0. V naslednji tekmi pa so morale priznati premoč domače ekipe, ŽOK Škofja Loka.

Starejše deklice so se udeležile turnirja v Gorici. Na dvodnevnem turnirju so si nabrale veliko novih izkušenj in uspešno zastopale barve kluba.

Za dnevu odprtih vrat so spoznali veliko novih obrazov. Veseli nas, da postaja odbojka vedno bolj popularna.

Uprava kluba še naprej vztraja pri izhodiščni viziji kluba, da le-ta postane regijski center odbojke, ki bo povezal vse klube in se klub vrne na rezultatsko raven kjer je že bil. (ŽOK NM, Simona)

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj