FOTO: V Biogradu tudi Novomeščani

FOTO: V Biogradu tudi Novomeščani

-
4 3049

V Biogradu na Moru se je začel letošnji Biograd Boat Show, ki tudi letos poteka v Marini Kornati. Gre za eno od treh največjih marin na Jadranu. Tudi letos na sejmu sodelujejo dolenjski podjetniki, ki razstavljajo svoje izdelke. Med drugim s svojimi počitniškimi hišicami sodeluje Mizarstvo Golob, Andrej Golob in Aleš Vozelj s svojim čolnom Slomotion5.

Mobilne hiške Golob so hiške velikosti 4×8 metrov in ponujajo pravo razkošje, kar že vedo nekateri lastnik hišk, ki v njih preživljajo počitniške dni. Hiške premorejo najboljšo zvočno in termično izolacijo. Najboljša energetska učinkovitost, razred A. Hiške so sodobne, gre za lastno proizvodnjo. Več o hiškah Golob pa poiščite na povezavi TUKAJ.

Gostje sejma lahko vsak večer uživajo tudi v pestrem zabavnem programu z vrhunskimi glasbeniki.

Dogodek je namenjen podjetjem, ki delujejo v navtičnem sektorju, proizvajalcem ali ponudnikom storitev v ladjedelništvu, čarter agencijam, pa tudi tehničnim ponudnikom storitev, ki se ukvarjajo s predelovo plovil, obnovljivimi viri energije in drugim.

Sejem ima velik ugled v srednji Evropi in privablja številne obiskovalce iz sosednjih držav. Biograd boat show predstavlja zaključek turistične sezone v Biogradu na Moru.

Mi smo prejšnji teden obiskali Mizarstvo Golob, ko so pripravljali svoje hišice na transport do Biograda. In kot boste videli v galeriji, so hišice prispele do sejma.