torek, 23 aprila, 2024
DomaŠportFOTO: V Podbrezniku sprejem za Daliborja

FOTO: V Podbrezniku sprejem za Daliborja

Novomeški Podbreznik je v času olimpijskih iger močno navijal za naše športnike. Še nekoliko bolj pa smo pesti držali za naše košarkarje. Kako ne bi, naš sosed Dalibor Damjanović je vendarle pomočnik selektorja košarkarske reprezentance. Navijaški duh je bil neverjeten. Veselili smo se zmag, čutili smo razočaranje ob le dveh porazih.

A najbolj od vsega smo čutili ponos. Ponos do ekipe, predvsem pa do našega soseda Daliborja. Zato smo mu v Podbrezniku pripravili sprejem, da se mu zahvalimo za ves trud, borbeni duh in energijo, ki so jo kot zelo ubrana ekipa pustili pa igrišču, tam daleč v Tokiu.

Težko smo izbrali besede, s katerimi bi izrazili naša občutja ob stisku rok našemu pomočniku selektorja. Ampak dejanja so govorila sama zase. Ozračje ob sprejemu je bilo nabito s čustvi in vsakemu od nas se je ob tako intenzivnem trenutku orosilo oko.

Dalibor, še enkrat ti iz vsega srca izrekamo spoštovanje, hvaležnost in ponos ob enkratnem uspehu, ki ste ga z našo košarkarsko reprezentanco dosegli na olimpijskih igrah. Za nas ste zlati. (Prebivalci Podbreznika)

 

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča