FOTO: Vrtec Ciciban Novo mesto in spet krasen CICIDAN

0
1111

Cicidan je v četrtek popoldne po dveh letih premora ponovno zbral vse enote našega vrtca na enem mestu – na Sevnem pod Trško goro – z namenom sodelovalnega gibanja in druženja vseh generacij. Okoli tisoč udeležencev – otrok različnih starosti, staršev, babic in dedkov, tet in stricev ter zaposlenih v Vrtcu Ciciban Novo mesto se je družilo ob zabavnih gibalnih izzivih v naravnem okolju – na travniku in na mivki.

V sončnem popoldnevu je bilo zabavno preskakovati gumitvist, skakati v vrečah, hoditi na lesenih hoduljah, teči, metati žoge v cilj, jih prenašati na lopaticah, hoditi vzporedno po cikcakastih deskah, vleči gume, vrv, nalagati mivko in jo prevažati v samokolnicah, premagovati poligone in še in še… Z opravljenimi nalogami so zbrali ključno besedo dneva in tako prejeli leseno medaljo in jabolko. Seveda pa ni manjkal niti sladoled.

Zaposleni smo pripravili kar devetnajst postaj z gibalnimi izzivi in prav vse so bile množično obiskane. Čutiti je bilo veliko veselja in pozitivne energije, ki se je nalezljivo širila – srčno upamo, da se bo širila še naprej, vsaj do naslednjega Cicidneva v prihodnjem letu. (Ravnateljica Jožica Zec)

(foto: Robert Kokol /Foto Asja)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj