torek, 23 aprila, 2024
DomaKronikaFOTO: Z avtom s ceste, zagorelo parkirano vozilo

FOTO: Z avtom s ceste, zagorelo parkirano vozilo

Ob 14.17 uri je na Novomeški cesti pri Straži voznica z osebnim vozilom zapeljala s ceste in se prevrnila na streho. Gasilci GRC Novo mesto so nudili pomoč poškodovani voznici do prihoda reševalcev in pomagali pri prenosu v reševalno vozilo. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so voznico na kraju oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto. Policisti PP Dolenjske Toplice so opravili ogled in ugotovili, da je 38-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in se prevrnila. Lažje poškodovano voznico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Policisti ji bodo zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Ob 15.19 uri je na Ljubljanski cesti v Novem mestu gorelo parkirano osebno vozilo. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka, pogasili požar v motornem predelu, odklopili akumulator in pregledali vozilo s toplotno kamero.

Ob 13.39 je zagorela električna napeljava v poslovnem objektu v Ulici kozjanskih borcev v Brežicah. Gasilci PGD Brežice, Brežice okolica, Bukošek, Mihalovec, Cerina, Obrežje in Dečno Selo so požar na elektro omrežju pogasili, prezračili in s termovizijsko kamero pregledali prostor. Poškodovana je razna oprema v skladišču in uničena električna napeljava. Na gasilski straži so ostali gasilci PGD Brežice. Dežurni pri Elektro Celje je opravil odklop električne energije.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča