FOTO: Za medalje Darko, Tilen in Peter

0
15

Za organizatorji mednarodnega namiznoteniškega dogodka na Otočcu so trije polni dnevi dela, čakata jih še dva, za nastopajoče pa se slovenska izkušnja počasi končuje, saj se petdnevni turnir nagiba proti koncu.

Zaenkrat je še prehitro za zaključke, a že sedaj vendarle lahko zapišemo, da so predstavniki NTK Krka Novo mesto, ki so igrali v državnih kadetskih in mladinskih reprezentancah, zaupanje selektorjev izpolnili. Tako Živa Staniša, Mitja Omerzel, Jožko Omerzel, Aljaž Šmaljcelj, Tilen Cvetko, Peter Hribar in Darko Jorgić so dobro igrali in kot zapisano, čas za natančne analize bo nastopil že v začetku drugega tedna, ko bodo vsi zapustili prizorišče 18. slovenskega mednarodnega prvenstva za mlade.

Darko Jorgić je uspešno igral v ekipnem delu, dobro je startal med posamezniki in potrdil, da
je med najbolj resnimi kandidati za prvo mesto. Tilnu Cvetku se v dvobojih med posamezniki ni izšlo po pričakovanju, o čemer smo že poročali, Peter Hribar, ki igra z rahlo vročino, pa tudi upa na boljši izkupiček v parih. V kolikor bosta s Tilnom v nadaljevanju zaigrala kot znata, lahko računata, da bosta v krogu
tistih, ki se bodo potegovali za medalje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj