FOTO: Za začetek turnirja kapljica pelina

FOTO: Za začetek turnirja kapljica pelina

-
0 111

Tudi v NTK Krka Novo mesto in NTZ Slovenija so občutili stečaj Adrie airways, saj se petdnevnega turnirja zaradi odpovedi letov ni udeležilo nekaj reprezentanc. Toda organizatorji so na nekaj kapljic pelina (neudeležba že prijavljenih) hitro pozabili, kajti gre za res velik namiznoteniški dogodek, ki ga želijo v skladu z dobro otoško tradicijo opraviti tako, kot so zaključili tudi prejšnja dva turnirja – z dobro oceno!

Prvi dan velikega dogodka je stekel po pričakovanjih: zaradi skrbne organizacije pod taktirko predsednika NTK Krka Novo mesto Tomaža Kralja vse teče po urniku, obiskovalci, ki so zlasti v popoldanskih urah prišli na ogled ekipnega dela, so videli res lepe boje. Žal slovenske ekipe tokrat niso nastopile v skladu s pričakovanji. Seveda je največ zanimanja požela ekipa dveh novomeških kadetinj. Kastelčevi in Cafutovi se je videlo, da sta prvič na tako pomembnem tekmovanju in začetna trema je opravila svoje. Navzlic temu lahko zaključimo, da sta ‘mednarodni led’ dobro prebili. Sedaj se bosta usmerili v posamične boje, ki se začenjajo v petek.

Torej, organizatorji in nastopajoči pričakujejo še bolj pole tribune konec tedna. Ogled velikega mladinskega turnirja (ITTF World Juniour Circuit 2019) je brezplačen!

(Foto: ITTF)