FOTO: Zaključna prireditev na SZKŠ ŠC Nm

FOTO: Zaključna prireditev na SZKŠ ŠC Nm

-
0 351

Na Srednji zdravstveni in kemijski šoli so danes pripravili 6. zaključno prireditev, na kateri so bili pohvaljeni najuspešnejši dijaki šole v tem šolskem letu. Osvojili so najvišja priznanja na državnih tekmovanjih, in sicer v znanju in športu. Prav tako pa je priznanje za posebne zasluge in dosežke prejelo 6 maturantov, ki so se v času šolanja izkazali na posameznih področjih delovanja in doprinesli k promociji ter ugledu šole in šolskega centra. Ti dijaki so: Julija Košir, Z4a, Matic Pacek, Z4b, Ajda Španring, Z4b, Urška Gmajnič, KZ4a, Meta Sokol, F4c, in Maj Gregorič, F4b. Med vsemi dijaki je najbolj izstopal s svojimi vrhunskimi rezultati Nejc Požun, F4a, ki si je prislužil naziv naj dijak šole. Priznanja sta podelila namestnik direktorja Matej Forjan in ravnateljica Damjana Papež.

Z zabavnimi točkami so se predstavili in popestrili dogajanje dijaki zaključnih letnikov ter se tako simbolno poslovili od srednje šole.

V športnih igrah so se med seboj pomerili štirje najboljši oddelki tretjih letnikov in se potegovali za skrbništvo ključa v naslednjem šolskem letu. Zmagal je oddelek K3b in prejel posebno nagrado šole – pouka prost dan in izlet.

Nada Fortuna in Katja Kržičnik Žekš