FOTO: Zasegli konopljo in orožje

0
3164

Policisti PP Metlika so zaradi suma kaznivega dejanja s področja prepovedanih drog pridobili odredbo Okrajnega sodišča v Črnomlju in
opravili hišno preiskavo na naslovu bivanja 37-letnega osumljenca iz Metlike. Med hišno preiskavo so našli in zasegli 6,2 kg posušenih
rastlinskih delcev prepovedane konoplje, naboj in pripomočke za pakiranje. Zaseženo drogo so poslali v analizo v Nacionalni forenzični laboratorij. Zoper osumljenca bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Foto: PP Metlika

Trebanjski policisti zasegli orožje

Policisti PP Trebnje so zaradi suma posesti nezakonitega orožja pridobili odredbo sodišča in opravili hišno preiskavo na naslovu bivanja 40-letnega osumljenca z območja Sevnice. Med hišno preiskavo so zasegli 37 nabojev in dve puški, za katere nima ustreznih dovoljenj. Po opravljeni kategorizaciji orožja bodo zoper 40-letnika uvedli ustrezni postopek.

Foto: PP Trebnje

FOTO: Zasegli konopljo in orožje

Povzročitelj nesreče z 2,5 promili alkohola

Policisti PP Novo mesto so bili nekaj po 19. uri obveščeni o prometni nesreči na parkirnem prostoru v Srebrničah, kjer naj bi voznik osebnega avtomobila trčil v drevo. Ugotovili so, da je 58-letni voznik nesrečo povzročil zaradi nepravilnega premika z vozilom, v litru izdihanega zraka pa je imel 1,21 miligramov alkohola. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Voznica huje poškodovana

Iz bolnišnice so nas 18. 2. v jutranjih urah obvestili, da oskrbujejo huje poškodovano žensko, ki naj bi se poškodovala v prometni nesreči. Policisti PP Novo mesto so zbrali obvestila, opravili ogled in ugotovili, da se je nesreča zgodila v Dolenjem Karteljevem, kjer je 42-letna voznica zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad avtomobilom in se prevrnila. Zaradi kršitve ji bodo izdali plačilni nalog.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj