Fundacija za otroke Vrtca Ciciban Nm obdarila Cicibane

0
537

V Vrtcu Ciciban Novo mesto so se razveselili darila, s katerim bodo obogatili delo. »Vzgojiteljice in vzgojitelji v vrtcu so zelo ustvarjalni pri delu z otroki, pri čemer potrebujejo tudi dodatne pripomočke. Včasih so naše želje večje od zmožnosti, zato smo še posebej hvaležni, ko se nam nepričakovano izpolni kakšna želja,« pravi ravnateljica Vrtca Ciciban Novo mesto Jožica Zec.

Fundacija za otroke Vrtca Ciciban Novo mesto je namreč vrtcu namenila štiri tisoč evrov za opremljanje z IKT in AV opremo. Kupili smo prenosne radie, fotoaparate, 2 plastifikatorja in 3 stacionarne računalnike.

Zahvaljujemo se vsem donatorjem. Obenem naprošamo vse, ki še niso namenili dela dohodnine – 0,5%, da izpolnijo Izjavo za donacijo dela dohodnine in del  dohodnine namenijo Fundaciji za otroke Vrtca Ciciban Novo mesto.

»Vsak prispevek dela dohodnine (ki za dajalca ne predstavlja nobene finančne obremenitve) nam pride prav pri zagotavljanju raznolikosti dejavnosti otrok v Vrtcu Ciciban Novo mesto, popestritvi znanj in izkušenj, ki jih otroci lahko dobijo v vrtcu in prispevanju k enakopravnemu vključevanju otrok iz socialno šibkejših okolij v vse aktivnosti vrtca,« poudarja predsednica Fundacije za otroke Janja Tratnik. (I.N.)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj